Luis Enrique recorda a la seva filla Xana i se sent afortunat per haver pogut viure nou anys amb ella.


El que va ser jugador i entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, és el protagonista de la sèrie ‘No tenéis ni **** idea’. L’asturià ha estat durant un any i mig acompanyat de càmeres per gravar un documental de tres capítols en els quals es recullen tant, aspectes de la seva trajectòria professional en el món del futbol com de la seva vida privada.

Els tres capítols van ser projectats per Movistar + el 30 de setembre i el 7 i 14 d’octubre. En el capítol emès ahir, Luis Enrique recorda a la seva filla Xana, que malauradament ens va deixar massa aviat a causa d’un càncer, la Xana va morir l’agost del 2019 amb tan sols 9 anys, però dins la família de Luis Enrique continua viva.

Afirma que es considera afortunat per haver pogut viure amb ella durant 9 anys, “molt afortunat, la meva filla va venir a viure amb nosaltres nou meravellosos anys”. També diu que tenen milers de records d’ella, parlen d’ella i riuen recordant detalls i veient els vídeos on surt la Xana.

Un dia va anar a casa de la seva mare i va veure que no hi havia cap fotografia de la nena i li va preguntar per què, la mare li va contestar que no podia, però al final ell la va convèncer. “En el pla físic no està, però en l’espiritual està, perquè cada dia parlem d’ella”, diu el tècnic del PSG.

Escoltem-lo! 👇​ En el documental també es poden veure imatges de la Xana jugant al jardí o amb la seva germana.

Tags: Luis Enrique, Xana

Notícies semblants: