La Reobertura de la Font Màgica de Montjuïc: Un Clamor del Gremi de Restauració i Comerciants.


La Font Màgica de Montjuïc, un dels punts emblemàtics de Barcelona, ha estat tancada durant massa temps, quatre anys, primer a causa de la pandèmia i després pels diferents episodis de sequera. La seva reobertura s’ha convertit en una demanda fervent del gremi de restauració i dels comerciants del barri. Amb la seva espectacular combinació d’aigua, llum i música, aquest monument no només atreia turistes, sinó que també generava un flux constant de visitants que beneficiaven l’economia local.

Els restauradors i comerciants de Montjuïc han expressat la seva preocupació davant la disminució de l’activitat econòmica causada pel tancament de la Font. Segons ells, l’espectacle de la Font Màgica era un dels principals atractius de la zona, atraient milers de visitants cada setmana que, després de gaudir de l’espectacle, sovint es quedaven a sopar o a comprar en els comerços locals.

Els representants del gremi han organitzat diverses reunions i han presentat una carta conjunta a l’Ajuntament, sol·licitant una revisió de les condicions que han portat al tancament de la Font. “La reobertura de la Font Màgica és fonamental no només per al turisme, sinó també per a la revitalització del comerç local”, afirma un dels portaveus. “Necessitem aquest impuls per recuperar l’activitat que hem perdut durant els anys de pandèmia i les restriccions posteriors.”

Els comerciants també han proposat que la reobertura vagi acompanyada d’un pla d’acció que inclogui promocions especials en restaurants i botigues del barri, per atraure més visitants durant els dies de l’espectacle. “Seria una oportunitat perfecta per mostrar el que Montjuïc té per oferir, tant a locals com a turistes”, afegeixen.

Amb la tardor a les portes i les festivitats que s’acosten, la reobertura de la Font Màgica podria ser un impuls decisiu per revitalitzar l’activitat econòmica del barri. Els comerciants i restauradors continuen treballant units per fer arribar el seu missatge a les autoritats, amb l’esperança que la Font torni a brillar aviat, no només com a símbol de la ciutat, sinó també com a motor d’activitat per a tota la comunitat.

També us pot interessar 👇​

⛲​ Coneix la història de la Font Màgica de Montjuïc – Barcelona 1929 

 

 

Tags: Font Montjuïc

Notícies semblants: